Apeldoorn opnieuw gastheer van een internationaal volleybal toernooi!


Na het WK Beach en het EK Volleybal is Apeldoorn opnieuw gastheer van een prestigieus internationaal volleybal toernooi!


Van 7  tot en met 9 juli 2017 speelt het Nederlands Dames volleybalteam haar poulewedstrijden voor het FIVB World Grand Prix Volleyball toernooi in Omnisport met  Japan, Thailand en de Dominicaanse Republiek als tegenstanders. Alle landen spelen iedere dag 1 wedstrijd.


VIP programma World Grand Prix Volleyball


Voor u als volleybal fan biedt een bezoek aan de World Grand Prix een unieke kans om (internationale) topsport beleving te combineren met hoogwaardige relatiemarketing. Het toernooi is een perfecte gelegenheid om één of meerdere dagen uw relaties en/of medewerkers uit te nodigen en eventueel te combineren met een inhoudelijke bijeenkomst op locatie. Er gebeurt reeds veel tijdens deze 3 dagen. Zo vindt op vrijdag 7 juli de radio-uitzending BNR ‘The Friday Move’ met Wilfred Genee live plaats vanuit de hospitality, zijn er dagelijks voorbeschouwingen van de Nederlandse bondscoach Jamie Morrison en zijn er gedurende de drie dagen diverse zakelijke initiatieven waaronder één met Toon Gerbrands, directeur van PSV en voormalig bondcoach van het Nederlands Heren volleybalteam.


Hospitality


Bij de hospitality van de World Grand Prix Volleyball is inbegrepen:


  • Courtside seat (rang 1) met per dag 2 wedstrijden
  • Ontvangst 2 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd
  • Toegang tot de Businesslounge
  • Deelname aan VIP-buffet (3-gangen)
  • Voor- en nabeschouwing door expert uit volleybalwereld
  • 1 parkeerkaart (per 2 personen)

De prijs bedraagt € 125,- (ex. btw) per persoon per dag.


Hospitality + uitbreiding inhoudelijke bijeenkomsten


Volleybal staat voor teamwork, power, strategie en continu verrassen. Karakteristieken die waarschijnlijk ook bij uw bedrijf hoog in het vaandel staan. U kunt de hospitality World Grand Prix Volleyball uitbreiden door de locatie en het event te gebruiken voor een inhoudelijke bijeenkomst, congres, vergadering en/of workshop voorafgaande de wedstrijd.


De prijs bedraagt € 150,- (ex. btw) per persoon (min. 25 personen)


Voor het volledige overzicht van de hospitality verwijzen wij u graag naar onze digitale businessbrochure.


Bestellen van (VIP) kaarten is rechtstreeks mogelijk via: www.volleybal.nl/tickets (doorklikken naar FIVB World Grand Prix Apeldoorn 2017)


Bij vragen of aanvullende informatie, kunt u contact opnemen met SportVibes via onderstaande gegevens.


Martin den Ouden