Filmvoorstelling "Lion" voor 3FM Serious Request


Kom op vrijdagavond 1 september naar de filmvoorstelling “Lion” in de buitenlucht.
 
Een prachtige top film die aansluit bij het thema familiehereniging van Serious Request 2017, een mooie buitenlocatie midden in het centrum van Apeldoorn, een groot filmscherm in de buitenlucht en de opbrengst van de kaartverkoop die gaat naar Serious Request 2017. Dat zijn de ingrediënten van deze bijzondere avond die wordt georganiseerd door de Ondernemers voor het Glazen Huis, Gigant en Kukeleku mobile cinema.
 
Ondernemers voor het Glazen Huis: 

Vanuit Business Club Dynamo hebben een aantal ondernemers de koppen bij elkaar gestoken om in de aanloop naar het Serious Request 2017 samen acties op te zetten, en zo Apeldoornse ondernemers warm te maken voor het Glazen Huis en geld in te zamelen voor het goede doel van het Rode Kruis dat hier aan gekoppeld wordt.
 
De film:
 
De film “Lion” is een boekverfilming van de waargebeurde bestseller ‘Mijn lange weg naar huis’. De 5-jarige Saroo Brierley komt per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers van zijn familie vandaan brengt. Na wekenlang overleven in de ruige straten van Calcutta wordt hij opgenomen in een weeshuis en geadopteerd door een Australisch echtpaar. Saroo gaat op zijn 30ste op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie voor het laatst heeft gezien. Een aangrijpend verhaal dat aansluit bij het goede doel van Serious Request in 2017, het mogelijk maken van familieherenigingen.
 
Locatie:
 
Deze filmavond wordt georganiseerd in het Cultuurkwartier in Apeldoorn. Een mooie locatie voor een filmvertoning midden in het centrum van Apeldoorn. Het Cultuurkwartier is het buitenterrein grenzend aan Coda, Markant en Gigant. Via de zijkant van Gigant kunt u dit terrein betreden. Voor deze filmvoorstelling wordt het Cultuurkwartier omgetoverd tot een mooie filmzaal onder de sterrenhemel.
 
Kaartverkoop:
 
De kaarten voor deze film zijn vanaf nu te koop via de site van Gigant. Kaarten kosten 17,50 per stuk en de opbrengst gaat naar Serious Request 2017. Er zijn maar 100 kaarten voor deze bijzondere avond beschikbaar dus op =op.
 
De aanvang van deze avond is 20:00, de film start om 20:30 en duurt twee uur exclusief de pauze.