Hollander techniek volleybaltoernooi op zaterdag 10 juni 2017


Ieder jaar organiseert Hollander techniek een volleybaltoernooi voor haar relaties. Vorig jaar hebben 16 teams deelgenomen. Wie zal dit jaar het toernooi op zijn naam zetten?


Hierbij nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan het 13e Hollander techniek volleybaltoernooi op zaterdag 10 juni 2017.


Er wordt gespeeld in “De Wieken” te Vaassen. Het is een recreatief toernooi, maar er mag fanatiek gespeeld worden; gezelligheid staat voorop.


Er zal worden gespeeld van 12.00 uur tot 16.30 uur. Tijdens de wedstrijden wordt u voorzien van een drankje. Na de wedstrijden kan er wat gedronken worden en zal na de prijsuitreiking, de BBQ klaar staan om wat te kunnen eten.


Hebben jullie interesse in volleybal en lukt het jullie om een team van 6 personen samen te stellen? Lukt het niet om een team van 6 personen samen te stellen, geen nood…. er zijn voldoende hollanders aanwezig om in jullie team mee te draaien.


Wij ontvangen graag een  email voor 1 mei 2017. Graag hierin aangeven wie de contactpersoon betreft waar wij, op een later tijdstip, het programmaboekje met de verdere informatie naar toe kunnen sturen.