Vrienden Lunch Dynamo bij Parc Spelderholt


Vrienden Lunch Dynamo  bij Parc Spelderholt.


Op woensdag 3 mei was de Vrienden lunch bij Parc Spelderholt. Vele leden wilde graag aanwezig zijn maar er was maar plek voor 21 personen. Gezien de grote belangstelling zijn er al plannen gemaakt voor een herhaling!


De lunch werd afgetrapt door Annette Fritschy, directeur van Parc Spelderholt. Na het welkom werd de groep in tweeën gedeeld en hebben de studenten Anouk en Daan een rondleiding gegeven over het Parc. De ene groep ging eerst naar het Academie gebouw waar de studenten onder andere wonen maar waar ook leslokalen zijn en waar de administratie studenten hun stage lopen.


De andere groep ging naar het Kasteel dat recent volledig gerenoveerd is. Het werd een kleine rondleiding langs verschillende ruimtes waar vergaderd kan worden of een feest kan worden georganiseerd. Iedereen was onder de indruk van het prachtige resultaat, wat mede tot stand is gekomen door leden van de Vrienden van Dynamo.


Vervolgens werd de lunch geserveerd door de studenten van Parc Spelderholt. Eerste een kop broccolisoep en vervolgens een uitgebreid lunchbuffet. Er werden goede gesprekken gevoerd en nieuwe contacten gelegd. Na een afsluitend woordje van Kees van Buuren, voorzitter van de Vrienden van Dynamo  en het overhandigen van de getekende volleybal aan Annette Fritschy kon een ieder om klokslag 13.30 uur weer naar zijn of haar volgende afspraak.


Namens Parc Spelderholt bedankt voor uw komst.