Autoverhuur Bultman


twitter_foto_1

Adres: 

Autoverhuur Bultman is een echt familiebedrijf gespecialiseerd in verhuur van bedrijfswagens!! Het is met een keuze uit een wagenpark van ruim 200 eenheden een zeer duidelijke speler in de markt!
Autoverhuur Bultman is gevestigd in Apeldoorn, Deventer, Drachten, Emmeloord, Harderwijk en Zwolle!!
Daarnaast werken wij met agenten in Groningen, Assen, Lochem en Zutphen. Door deze samenwerking heeft Autoverhuur Bultman 10 verkooppunten en heeft de klant de mogelijkheid de auto’s op een andere vestiging de auto’s terug te brengen.
Naast deze activiteiten heeft zij een eigen werkplaats met onderhoudsteam, een truckwasstraat in Apeldoorn en een autowasstraat in Deventer onder de naam Car Beauty Centre.


Verder werken we samen ’s werelds grootste autoverhuurder Hertz!!! Deze samenwerking houdt in dat wij in onze vestigingen onder de vlag van Hertz personenwagens verhuren!


Ondanks de negatieve houding in markt en economie staan wij positief in de markt! Door een service en kwaliteit aan te bieden die je van een familiebedrijf mag verwachten! Wij blijven niet wachten op de klanten, maar komen juist naar de klanten toe. Ook voor de toekomst blijven wij niet stilzitten en werken aan een mooi netwerk.


Kijk en informeer op http://www.bultman.nl


Specialties:Dag en nacht bereikbaar zijn en in de filosofie van service en kwaliteit staan onze klanten nog echt ouderwets centraal!